Trivsam fjällstuga i Myrflodammen, Tandådalen PDF Skriv ut Skicka sidan

Välkommen till en mycket välrustad och trivsam stuga med hög standard och stort högt panoramafönster ut mot Flatfjället. Längdskidspår som ingår i ett större spårområde finns utanför husknuten och en för våra gäster kostnadsfri 300 meters skidbacke med egen knapplift ligger på gångavstånd från stugan. Avståndet till Tandådalens liftsystem är ca 2 km.

 

Stugan har sex plus två bäddar (ett sovrum med dubbelsäng samt ett sovrum med två st våningssängar plus en dubbelbädd i storstugans bäddsoffa). Dessutom finns förutom god standardutrustning även separat toalettrum, dusch, bastu, torkskåp, kyl/frys, diskmaskin, braskamin, tv och en takhöjd i storstugan på ca fyra meter.

 

I direkt anslutning till stugan finns en egen parkering med motorvärmaruttag och plats för 2-3 bilar.

 

Du kan också ta dig till och från liftsystemet med bad- och skidbussen som hämtar och lämnar vid den gamla receptionen tre gånger om dagen.

 

Stugan hyrs ut veckovis och med söndag som bytesdag. Det går även att dela upp outhyrda veckor i kortveckor söndag-torsdag eller torsdag-söndag ca tre veckor innan aktuell vecka börjar.

 

Ring eller mejla för mer information och bokning!

 

OBS! Uthyres av privat hyresvärd till familjer eller till grupper där yngsta medlem är 23 år eller äldre. Hyresvärden kan begära deposition. Stugan är rök- och djurfri.

 

Pistkarta för Tandådalen finns här Visa pistkarta
Tidtabell 2013 för skidbussen (som även angör Myrflodammen) finns här Visa busstidtabell

 
Byjoomla Synegy Font changer Byjoomla Synegy Font changer Byjoomla Synegy Font changer

Bilder från stugorna

lunnaren_matsplats3.jpgJoomla template by ByJoomla.com
ByJoomla.com