Trivsam stuga i Myrflodammen, Tandådalen PDF Skriv ut Skicka sidan

Välkommen till en välrustad och trivsam stuga med hög standard och stort högt panoramafönster ut mot Flatfjället. Fiskemöjligheter finns både på gångavstånd (ca 1 km) i sjön Myrflodammen och på några kilometers bil- eller cykelavstånd. Vandringsleder som ingår i ett större område med utmärkta leder går förbi en bit utanför husknuten. För den som vill koppla av med lite lugnare aktiviteter går det lika bra att mysa i stugan, bada bastu och att grilla på verandan i solnedgången med utsikt över fjällnaturen.

Stugan har sex plus två bäddar (ett sovrum med dubbelsäng samt ett sovrum med två st våningssängar plus en dubbelbädd i storstugans bäddsoffa). Dessutom finns förutom god standardutrustning även separat toalettrum, dusch, bastu, torkskåp, kyl/frys, diskmaskin, braskamin, tv och en takhöjd i storstugan på ca fyra meter.

 

I direkt anslutning till stugan finns en privat parkering med plats för 2-3 bilar.

 

Under sommaren finns många olika aktiviteter i Sälen-fjällen, t ex vandringsleder, fiske, älgpark, spa-behandlingar, höghöjdsbana, golf, paddling etc. Kontakta oss gärna för att få mer information om det som intresserar just Dig!

Stugan hyrs ut veckovis och med lördag alternativt söndag som bytesdag. Det går även att dela upp outhyrda veckor i kortveckor söndag-torsdag eller torsdag-söndag.

 

Ring eller mejla för mer information och bokning!

 

Stugan hyrs ut veckovis och med lördag eller söndag som bytesdag. Det går även att dela upp outhyrda veckor i kortveckor söndag-torsdag eller torsdag-söndag ca tre veckor innan aktuell vecka börjar.

 

OBS! Stugan uthyres av privat hyresvärd till familjer eller till grupper där yngsta medlem är 23 år eller äldre. Hyresvärden kan begära deposition. Stugan är rök- och djurfri.

 
Byjoomla Synegy Font changer Byjoomla Synegy Font changer Byjoomla Synegy Font changer

Bilder från stugorna

lunnaren matplats 20.jpgJoomla template by ByJoomla.com
ByJoomla.com